28 Ara 2009

Sivilce Nasıl Oluşur ve Nasıl Korunulur

İster şans sizin hayatınızda sivilce bir bölüm vardı bir genç veya bir yetişkin vardır. Aşağıda kılavuzu nasıl elde sivilce kurtulmak ve utanç ve bununla birlikte gelen potansiyel uncomfort kaçının.

Hormonu testosteron dolaylı akne neden olur. Testosteron cildinizi () içinde sebum üretmeye (yağlı bir madde cildinizi su geçirmez) için vücudun yağ bezleri yardımcı olur. Sivilce varken bir sebum saç köklerinin kadar inşa ederiz neden olmaktadır. Bu yağ, kir, ölü deri hücreleri gibi cilt üzerinde aşırı sebum üretimi, veya dış etkiler nedeniyle, makyaj olabilir. Ne zaman saç köklerinin deride bloke noktalar ve sivilce koparma olsun.

Sivilce hayat boyu süren bir durum ve yoktur mucize deva için olsun akne kurtulun. Ancak, burada kendi sivilce salgınlarının şiddetini azaltmak mümkün olacak ipuçlarını izleyin.

Yapmak ana şey tırtıl dokunmatik değildir. Ancak, bakteri ve yağ ellerinizi herhangi bir yana senin sivilce yapmayacağım olabilir çekici. Ayrıca eğer gerçekten daha fazla saç kökü içine hangi noktaya neden olacaktır sebum itin olabilir bir sivilce sıkmak enfekte olma.

Sivilce önlemek için almak sivilce size petrol önlemek için tabanlı ürünler kurtulmak gerekir. Su kullanarak makyaj temelli, losyonlar, saç jelleri, köpükleri ve hangi spreyler ve saç köklerinin, sivilce oluşturmaya gözenekleri engeller cildinizin aşırı yağlılık önleyebilirsiniz. Ayrıca çok dolayısıyla sivilce kontrol etmek için bu şeyleri iyi kaçınılmalıdır vardır yağlı gıdalar ve abur cubur yemekten yağlı ciltler alabilirsiniz.

Bazı sabunlar, temizleyiciler ve yüz scrubs talep olsun akne kurtulun. Iken sizin düzenli yıkamak, iki kez gibi bir gün önemlidir, bu ürünler akne olmak cildinizi sebep kötüleştirir eğilimindedir çok kuru ve muhtemelen kırık ve hangi sırayla amacıyla bu karşı vücudunuzun daha fazla sebum üretimi yapacak acı . Hafifçe doğal veya hafif ürün ile yüzünüzü Yıkama tüm temiz kalmak için yeterlidir.

Benzoil peroksit, resorcinol, sülfür ve salisilik asit olan ölü deri hücreleri, yağ ve kir olan akne önemli nedenleri ortadan kaldırmak yardımcı tüm maddeler vardır. Bu maddeler, üzerinde mevcuttur topikal akne preparatları pek çoğunda mevcut-tezgah bugün. Sivilce karşı iken, onlar güçlü ve etkili cildinizi tahriş edebilir. Doktor, dermatolog veya eczacınıza için en üstünde, tavsiye almak için konuşun en düşük konsantrasyon ürün sizin için.

Eğer doktorunuz bir daha az hormonlar ile sivilce azaltmak için marka değişen önerebilir doğum kontrol hapları alın. Ayrıca diğer doğum kontrol önlemleri kullanmayı düşünebilirsiniz. Eğer akne izleri ya da neden aşırı bir dermatolog veya doktorunuz güçlü oral antibiyotik reçete olabilir. Unutmayın ki bu ortak rahatsız yan etkiler dolayısıyla kullanımı ihtiyaçlarını doktorunuz tarafından izlenecek.

Vücudunuzun size sivilce azaltmak için yarı yoldur enfeksiyonla mücadele yeteneğine sahip olduğundan emin yaparak. Sağlıklı bir yaşam tarzı ve diyet besinler ve vitaminler açısından zengin kesinlikle bu cilt enfeksiyonu hafifletmeye yardımcı olacaktır.


Kaynak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder