27 Ara 2009

İhtiyaçlarımıza Göre Bazı Vitaminler

İyi, dengeli beslenme iyi bir sağlık bakımı için önemlidir ve vitamin sağlığımız için gereklidir. Bizim vitaminlerin çoğu gıda Ama eğer biz gerekli tüm vitamin, içermez yemek yiyecek daha bozuklukların bir dizi geliştirmeye yatkın olduğunu koymaktadır gelir.

Bilim adamları vitamin 13 farklı A, B grubu, C, D, E, D ve K. Bütün bu vitamin keşfettim ve çok farklı şeyler için iyi farklı bir rulo oynarlar. Vitaminler insan vücudu genellikle kendi üzerinde üretemez dengeli bir diyetin bir parçasıdır. Hiç oraya oturdu sadece kendinize neden dudak sol köşesinde sık sık şişme veya çoğu hasta her zaman öksürük ve soğuk olan alma eğilimli sen olsun düşünce, sen hiç çocuğunuzun büyüme konusunda endişeli mi? Eğer yardımcı olabilir bunları vitaminler endişesi konum!

A vitamini dışında cildin kurumasını önler ve bizi karanlıkta daha iyi görmenize yardımcı olur. Da olmak büyüme ve vücudun onarım için sevk's. Yiyecek ki bu bulabilirsiniz balık karaciğer yağı, yumurta sarı parçasıdır ve havuç gibi. Bu çok kemik ve dokuların oluşumunda ve gerekli de, cildiniz çok düzgün tutar ve eğer gece körsün, tedavi olması daha vitamini A.

Vitamin B-1 ne kalp ve sinir sisteminin düzgün çalışması ile yardımcı olmasıdır. Bu hangi karbonhidratların sindirimi için yardımcı bir enerji bina vitamini's. Ile dışarı büyümeye couldn't. Bu fındık, et, yeşil sebzeler gibi bir çok şey bulunmaktadır. Vitamin B-3 adı verilen bir hastalık vitamin eksikliği engeller. B-12 vitamini anemi engeller. Vitamin B-12 İyi kaynakları yumurta, et ve süt vardır. Bu karbonhidrat ve yağ metabolizması için gerekli's. Bu bir zorunluluktur çocukların büyüme için!

C vitamini güçlü kemikler ve dişler ve sağlıklı damarlar için gereklidir. Bu çok sık telaffuz vitamini dünya çapında's. Bu aynı zamanda vücutta büyümeye bulaşmaların direnir. Desteğini kollajen olmadan vücutta sentez edilemez. C gıdalar zengin turunçgiller, domates ve çiğ lahana vardır. Birçok kişi tüketen daha fazla C yakalama azaltacaktır inandığınız bir soğuk algınlığı veya grip ve şiddetini azaltır. K vitamini kanın pıhtılaşması için gereklidir. Bu bizim vücut tarafından üretilir ama aynı zamanda domuz eti, lahana veya ıspanak gibi diğer şeyler de bulabilirsiniz. Normalde kalın bağırsakta bakteriler tarafından üretilir.

Vücudumuzun çok zayıf olmak vitaminler olmadan, sarhoş olmak daha fazla hasta ve sağlıksız olan vitaminler çok insan vücudu için önemli olan anlamına olma eğilimli idi. Eğer doğru besinleri yemeye, yoksa yalnızca kilo olmaz ancak sağlık kaybedersiniz gereken vitaminleri almak. Denemek bir şey Homosistein Kontrol, iyi bir vitamin, amino asit metionin bir metaboliti,'s olup damar hastalığı riski yüksek bir bağlantılı oldu.

Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder