28 Ara 2009

Nöropsikoloji Nedir? Tedavi Yöntemleri...

Nöropsikoloji bilişsel ve davranışsal belirtilerin çalışmada insanların beyin bozuklukları geliştirmek yer almaktır. Beyin ve davranış arasındaki ilişki etkilenir. Nörologlar sonra beynin her alanının desen çalışması için teknolojiyi kullanır. Bu onlara beyin bozukluğu kaynak belirlemenizi sağlar. Bir kez tespit, onlar sonra olası çözümleri ile gelmek sorunu gidermek için daha fazla test yapabilirsiniz. Hedefi nasıl beyin vücudun psikolojik süreçleri anlamak yapmak için dışarı bulmaktır.

Nöropsikoloji felsefe, nöroloji, psikiyatri gibi birçok diğer meslek ve hatta bilgisayar bilimi birbiriyle olan. Çoğu neuropsychologists profesyonellerin bu diğer tür profesyonel görüşleri zaman seçenekleri beyin bozukluğu olan hastalarda kullanılabilir tartı almak için çalışıyoruz. Insanlar ve hayvanlar üzerinde deney yapma gibi deneysel ayar, bazı neuropsychologists çalışır. Klinik nöropsikoloji bireyler üzerinde değerlendirmeler tamamladıktan içerir ve rehabilitasyon yöntemleri ile onlara yardımcı olmak. Onlar insanlar nasıl bir psikolojik yaralanma de fiziksel olarak etkiler anlamanıza yardımcı olur.

Başka bir türüdür bilişsel nöropsikoloji. Bu yeni tip olduğunu ve birlikte süreçleri hem klinik ve deneysel birleştirir. Hedefi olan gözlemci ve beyin yaralanmalar ve diğer nörolojik sorunları olan insanlar okuyor tarafından vücut ve beyin anlamaktır.

Neuropsychologist yaralanma veya bir kişi olan nörolojik hasarın derecesini ölçmek için standart testler kullanın. Bu testler onları normal olmayan yaralandı bireysel bir hasar veya diğer sorunları olan biri ne cevap olabilir karşı test ne cevap verecek karşılaştırmak olanak sağlayan bir şekilde yapılmaktadır.

Neruopsychology olan bir beyin hasarı veya nörolojik rahatsızlığına sahip bireyler için iyileştirme teşvik derinlemesine bir alan bulunmaktadır. Çünkü böyle yaralanmalar etkileyen psikolojik bir yaklaşım ile tıbbi bulguları birleştirerek, bu nüfus daha iyi hizmet verebilmek olan zihinsel bir kişi olarak iyi bir varlık. Her iki alanda yardım dışarı dengeleme olarak, bir kişinin iyileştirilmesi ve değişiklikleri daha iyi ve daha iyi her zaman alıyorsanız.

Kaynak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder