27 Ara 2009

Daha Akıllı ve Daha Sağlıklı Vücuda Sahip Olmak

O senin geçmiş ve gelecek yoktur biliyor musunuz? Geçmiş geçmişte gitmiş olmasıdır. O artık yok ve hafıza sadece.

Gelecekte, bu yüzden sadece bir hayal olduğunu ulaşmadı. Her şey şimdi, bu mevcut an ve şimdi çok gerçekten çok güçlü. Yani size hatta arzu sizin bu konuda, sonra ilk şey yapmak istediğiniz bir şey olsun mükemmel bodyshape istiyorum şimdi güç çağırmaya ve sizin için mevcut an çalışması olun.

O sizin kim bu kavramı, şaşırtıcı açıklamama izin bulmak için. Çoğumuz geçmiş deneyimlerini asılı ve sonuca bu kilo kilo kaybetmek ya da kazanmak için istediğimiz iyi tonlu beden almak zordur çünkü gelip geçmiş çabalar bizi başarısız oldu. Ancak, geçmiş geçmişte, artık varlığı içinde, neden almaktadır kısır döngüsünde son tuzak mi? Eğer evet bu negatif inançları tutun, sağ, kilo veya kazanç kaybetmezsiniz size arzu, çünkü bilinçaltı düşünce bu çalışma ve bu nedenle hakkında hiçbir şey değil gidiş olduğunu söylüyor bodyshape almak ağırlığı vardır it. Sonra tabii ki, sen şekilde kalır.

Şimdi, gelecek hakkında konuşalım. Çoğu kişi gelecek korkusu yaşıyor. Örneğin, bazı insanların bazı hastalıklar nedeniyle bazı aile üyeleri bu hastalıklardan acı çekti korku ve hastalıkları aileden gelmek düşünüyorum.

Bazı meslek ya da mali durumlarını ya da olabilir ne hayali korkular endişe olacaktır. İyi haber, çok sayıda çalışmalar gelecekteki tüm korkular fazla% 80 gerçekleştirmek asla doğruladı olması. Peki neden izin hangi an kavrama size var olmayan korku içinde gelecek?

Çünkü hiçbir geçmiş ve gelecek, an biz mevcut are right now! 's Bu akşam yemeği tarih için randevu söylerim ve edeyim sonunda akşam, an hala şimdi, sizin karşılayacak mı? Dolayısıyla zaman içinde başka bir an, ama şimdi ve şimdi gelecek şekli size ne yapmak ve ne zaman gelecekte o an geldiğinde, hala şimdi.

Nerede bugün seçiminizi ve ve geçmiş Eğer geçmişte olduğu gibi aynı kararlar devam, ne size gelecekte alacak düşünüyorsunuz yapılan kararlar nedeniyle vardır? Şimdi çünkü sizinle aynı düşünceleri ve kararları, sağdan sonuçları alıyorsanız aynı şeyleri? Eğer tekrar tekrar aynı şeyi Hiçbir şey değişecektir.

Eğer şimdi inanılmaz güç benimsemesi ve olumlu kararlar, sen sihirli şeyler olmaya başlar bu arzu bodyshape alacak ve.

Çünkü sizin ve zihniyet değişti şimdi sen, sen başlar makale bu gibi haberdar olmak için, dışarı çıkıp veya kitaplar bodyshaping bile şekil ve almak için kişisel eğitmenler meşgul bakın ne arzu elde inanıyorum Bu bir gün, sizin istediğiniz bodyshape olacaktır.

Ne kendinize olan durduruluyor. Ne şimdi ne gelecekte etkiler. Ve düşünme değiştirin gelecekte değişecek. Ne arzu getting, düşünün ve o "hows" o ve bunları sizin için otomatik olarak gelecektir almak için harekete inanıyoruz.

Bu çekim yasası çalışması yer almaktadır. Böylece kilo ya da bu arzu bodyshape kilo almak istiyorsanız, bu eylemde an. Hiçbir büyük güç şimdi gücü daha kaderin şekli etmektir. Şimdi, bu çok mevcut an do it!

Kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder