30 Ara 2009

PH Dengesi ve pH dengesizliği nedenleri Faydaları

PH dengesi vücudun vücudun sıvılarında alkali ve asidik maddelerin dengedir. Bu sıfır on dört arasında değişmektedir pH ölçeği ile ölçülür. Daha yüksek pH değeri asidik daha alkali maddeler gösterir. Düşük pH da vücudun sıvıları daha alkalin daha asitli anlamına gelir.

PH dengesizliği Ana nedeni vücudun genel stres veya belirli stres. Vücudun belirli stres belirli bir hastalık olan kanser, diyabet veya başka bir hastalık gibi gelir. Hastalıkların tamamen vücudun kimyasal makyaj değiştirebilir ve pH düzeyleri dahil olmak üzere tüm vücut fonksiyonları etkiler.

Genel stres sadece acele ve günlük faaliyetlerinin bir koşuşturma. Bu, aynı zamanda böyle bir düğün planlama kadar büyük etkinlik planlama, iş veya okul tarihleri gibi şeyler içerebilir. Bir insan bu gibi durumlarda stres altında, bu, kan basıncı ve pH dengesi gibi şeyler de dahil olmak üzere tüm vücut iç fonksiyonları etkileyebilir.

Bir alkalin pH bir yararı daha yüksek bir pH seviyesi daha asidik (daha alkalin) de daha fazla oksijen içerir sahip bu kan var. Bu da kalp gibi vücut yoluyla kan pompalamak için çok çalışması gerek yok demektir. Kan yüksek pH aynı zamanda kan daha düşük pH ile daha ince olmak eğilimindedir. Bunun anlamı, vücut üzerinden akışlarını daha kolay demektir. Bu nedenle, kalp olarak hedefe kan almak için sert pompa gerekmez.

PH daha fazla asidik alkali tutarak, bir kişi daha kolay kanını kendi bedenimizden akmaya ve sonuç olarak daha kolay onun kalp pompa için yapabilirsiniz. Beri kalbi sabit olarak çalışmak, bu kadar sık meydana gelen atriyal fibrilasyon ani bölüm tutmak için yardımcı olmayacaktır.

Keeping one's pH dengeli bir kişinin genel stres seviyelerini azaltmak için, düşük yüksek kan basıncı yardımcı olabilir ve daha genel enerji bir kişi verir. Bu gerçeği bir asidik pH kişiler tarafından eğilimindedir yorgunluk muzdarip desteklenen ve genellikle durgun ve stresli hissediyorum. Nedeni, insan vücudundaki bütün organları kendi pH gereksinimleri olması. Zaman gövdesi çok, genel ya da belirli alanlarda asidik hale gelir, hücrelerin doğru beslenme konusunda alamaz. Sonuç olarak, bir kişinin organlarının hareket etmeye başlayabilirsiniz yavaş ve yavaşladı. Bireysel organları, kişi bulur himslf aşırı yorgunluk aşırı yorgunluk vardır.

Gördüğünüz gibi, orada vücudun pH dengeli tutmak için birçok faydası vardır. Olarak sağlık ile ilgilidir Bu pH dengesini farkında olmak önemlidir.

Kaynak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder